Villa magnolia

Bienvenue à la villa Magnolia!

Cette belle (et grande) maison de vacances se situe dans le département de la Haute-Vienne.

La Villa Magnolia est une ancienne ferme rénovée dans un petit hameau de Moissannes avec une capacité d’accueil de 14 personnes, idéal pour se retrouver en groupe. Elle offre un confort moderne combiné avec son charme original et une belle vue sur la campagne. La maison dispose de 6 chambres pour 10 lits au total et peut se séparer en deux parties selon la capacité.

Il y a une piscine chauffée (12X5m). La vue sur le paysage environnant est exceptionnelle. La maison est située dans un environnement tranquille, de sorte que les enfants peuvent jouer sur le terrain étendu, qui est d’ailleurs entièrement clôturé.

Il est aussi très agréable de se reposer dans le jardin et sur les terrasses réparties sur tout le domaine.

Si vous désirez faire des excursions, vous pouvez trouver à la fin de cette page nos plus belles curiosités. Dans la salle à manger vous trouverez des brochures d’informations touristiques sur la Région.

Bienvenue sur notre site. N’hésitez pas à naviguer et à nous contacter si vous avez des questions !

350 m²

Superficie intérieure

6

nombre de chambres à coucher

3

Salles de Bains

1

Piscine chauffé (5m x 12m)

Wat een heerlijke week hebben we hier gehad! Een heerlijk huis met alles er op en er aan. Een fantastisch zwembad en een super weertje. We hebben er zo van genoten en gaan helemaal, uitgerust weg. Eigenlijk willen we hier niet weg, mogen we hier blijven?

Sebastien en Noemie

In dit gezellig familiale huis kan je niet anders dan genieten! We kwamen hier niets te kort, alle luxe was er. Enorm genoten van de prachtige omgeving hier. Ook de drie apero-hoekjes hebben hun dienst gedaan. Het zwembad was zalig! Bijna iedere avond lekkere BBQ met vlees van de plaatselijke slager. Echt een top-huis waar we enorm hebben genoten en mooie herinneringen hebben gemaakt. We hebben hier ook zalig geslapen en rust gevonden.

Daphne en Sebastien

Wat een top-week in villa Magnolia! Het huis werd buitengewoon prachtig gerenoveerd. We hebben genoten van het mooie weer en het zalige zwembad. Toffe uitstapjes vind je hier genoeg in de buurt zoals pony- en paardrijden op tien minuutjes van het huis. Indrukwekkend en tevens pakkend was ons bezoek aan Oradour-sur-glâne.

guy
Guy, Els, Milla, Yente

Wij hebben enorm genoten van onze week hier. Het huis is buitengewoon fantastisch! We zijn het zwembad niet uit geweest (door het zonnige weer), en zijn hier echt tot rust gekomen. Bedankt voor de vriendelijke ontvangst.

Christa, Patrick, Cleo en Liam

Wow, wat een fijn vakantiehuis! Ruimte en gezelligheid, modern en huiselijk ingericht met een eigen imponerende stijl. Ook een perfecte ligging voor een rustige vakantie. Weg van drukte en een zeer welkome rust, maar toch dicht bij fijne bezienswaardigheden en uitstappen; van natuurwandelingen te voet, te paard of met de moutainbike tot het bezoeken van stadjes,… de moeite waard om nog eens terug te keren! Het zwembad is heerlijk en een genot om met de kinderen te komen.

Koen, Lynn, Katrien, Annelien

We hebben hier een heerlijke tijd beleefd in villa Magnolia. Met veel smaak, oog voor detail en gezelligheid ingericht! Prachtige omgeving en heerlijk zwembad. Bedankt voor dit kunstwerk, het straalt iets uit. Dat bouw je niet maar creëer je met passie en dat voel je vanaf je op staat tot je gaat slapen.

IMG_E0179
Maarten, Emma-Lynn, Uschi, Owen

Na een midweek in Centerparcs kwamen we in een gigantisch en mooi huis terecht, we wisten niet waar kijken! Het zwembad was de kers op de taart, iedere dag hebben we gezwommen. We hebben een hele leuke tijd gehad; een zeer leuke afsluiting van de vakantie.

Bart, Josefien, Mathijs en Floris

Wat een pracht van een huis werd hier gecreëerd! Ons verblijf voor volgend jaar ligt al vast. Need we say more?

Cis, Britta en Floris

Dankzij de comfortabele en gezellige vakantiewoning en alle noodzakelijke winkels in de directe omgeving was het verblijf hier in onze bubbel een plezier! Tijdens de hele warme dagen was het zwembad een welkome verfrissing, en ook de BBQ kwam dan van pas. Op de iets minder warme dagen zijn we de omgeving gaan verkennen; Saint Léonard de Noblat is zeker de moeite waard en ook Fôret d’Epagne was leuk en leerrijk. De porseleinwinkel in Sauviat-sur-Vige was ook de moeite: we rijden met een nieuw servies naar België!

IMG_E0188
Koen, Marijke, Aline, Mathias

We hebben hier geweldig genoten in onze bubbel! Wat een eindresultaat van een mooie renovatie... hier zijn geen woorden voor... 

IMG_E0178
Ilse, Jan, Esther, Mathijs

La Maison

Le Maurin 4
87400 Moissannes

Cliquez sur les photos pour les agrandir

Curiosités

Webp.net-resizeimage (1)

Saint-Leonard-de-Noblat

Visitez ce village avec sa belle église collégiale typique de l'architecture romane limousine. Découvrez les spécialités locales telles que la viande de boeuf, les marrons et le clafoutis.

(Cliquez sur le photo pour des photos additionnels)

limoges

Limoges

Chef-lieu de la région et capitale de la porcelaine, Limoges présente encore des témoignages d'un passé de 2000 ans!

(Pour d'info complémentaires et pour des photos additionnels cliquez sur le photo)

Lac de Vassiviere

Lac de Vassivière

Lac artificiel d'une superficie de 1000ha et situé au nord du parc régional de millevaches, il s'étend sur les départments de la Creuse et de la Haute-Vienne. Faites des randonnées dans le parc, faites du mountain bike ou reposez-vous sur une des plages aménagées. Possibilité de faire du surfing, de la pêche, de la natation ou du ski nautique.

(Cliquez sur le photo pour des photos additionnels)

Consultez vite notre calendrier pour les disponibilités

Contact

    Remarque / Suggestion